Pretty Little Liars: Felfri av Sara Shepard

pretty_little_liars_2_felfri-shepard_sara-35577216-frntlA fortsätter att sätta skräck i de forna bästisarna Spencer, Aria, Emily och Hanna. De fyra var oskiljaktiga tills den gemensamma kompisen Alison – som kände till gängets mörkaste hemligheter – försvann spårlöst för tre år sedan. Nu har Alisons döda kropp hittats nergrävd i en trädgård, men A fortsätter att trakassera dem. Om det inte var Alison som skickade alla hotfulla meddelanden – vem är det då? Eftersom vännerna varit inblandade i en olycka som de tystat ner vågar de varken gå till polisen. I stället tvingas de allt djupare in i en härva av lögner. Och en sak är säker: Den mystiska A sitter inne med tillräckligt många snaskigheter för att kunna förgöra dem.

När det gäller den här serien finns det väldigt många frågetecken. Jag undrar över tjejernas olika beslut, ifrågasätter deras karaktärer och till viss del även trovärdigheten i berättelsen. Eftersom jag har sett serien vet jag vad som händer i böckerna men det är något som håller mig kvar, trots lite bristande intresse och alla dessa frågor.

Vad gäller karaktärerna får vi följa fyra ganska ytliga tjejer. De har alla någon form av hemlighet, även för varandra, och det gör att det skapas lite sprickor i fasaden. De är också väldigt olika men just därför kanske man kan identifiera sig med någon av dem i alla fall.

Dessa böcker är otroligt lätta att ta sig igenom och tar inte alls lång tid att läsa. Det är väl kanske främst därför jag fortsätter med serien! Det blir lite ”guilty pleasure” över det hela men frågan är hur länge det håller för min del?

Tack till Modernista för recensionsexemplaret!

Mitt betyg: 2/5

Författare: Sara Shepard
Serie: Pretty Little Liars #2
Utgivningsår: 2016
Förlag: Modernista
Utläst: 13 mars 2016
Finns hos: Adlibris | Bokus | CDON

En reaktion på ”Pretty Little Liars: Felfri av Sara Shepard

  1. Pingback: Book Haul (57) – Mars | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s