Hur går det i Påskläsutmaningen?

Som jag skrev för några dagar sedan deltar jag i år i Påskläsutmaningen som anordnas av Mias bokhörna. Jag tänkte att jag skulle uppdatera er lite kring hur det går. Jag skrev ju att jag tänkte prioritera att läsa ut böcker då jag hade så många påbörjade och det är precis vad jag har gjort.

Igår, som var första dagen på utmaningen, läste jag ut Drömläge för dystra hjärtan och kom en bra bit i Bara ett litet mord samt The Love Hypothesis. Idag fortsatte jag med dem och läste ut The Love Hypothesis. Om jag får gissa blir jag även klar med Bara ett litet mord idag.

Imorgon ska vi iväg på påskfirande så det blir nog inte så mycket läsande då, mer än i bilen. Vi får se!

Hur går det för er andra som är med?

En reaktion till “Hur går det i Påskläsutmaningen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s