En andra uppdatering

I fredags skrev jag min första uppdatering om Påskläsutmaningen 2023, som anordnas av Mias bokhörna. Jag hade då läst ut några av de böcker jag höll på med, som jag hade startat innan utmaningens start.

Efter det läste jag ut även Bara ett litet mord och En oväntad semester. Jag blev därefter galet sugen på att fortsätta med Throne of Glass-serien och började läsa Skuggornas drottning och sedan fick det även bli en ny del om familjen Walsh och denna gång om Anna, Är det någon där? Igår kväll påbörjades även Kärlek & andra mänskliga brister. Sist men inte minst har jag även plöjt igenom volym 4 av Heartstopper.

Vi får se om det blir fler utlästa men det är ju inte det som är utmaningen. Jag kommer att lägga fokus på alla påbörjade idag och så kör vi på. 23.55 är utmaningen slut!

En reaktion till “En andra uppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s