TBR – September 2015

Ny månad, ny läsning! Vad ska vi hitta på denna månaden då? Jo, till att börja med ska jag bli färdig med de två böcker som jag fått med mig från augusti; Arytmi av Fredrik Frängsmyr samt Skuggorna av Katarina Wennstam.

Förutom dessa skulle jag vilja ge mig på första delen i serien Pretty Little Liars, Lögner, av Sara Shepard. Jag har bara sett några säsonger av TV-serien så det blir intressant. Och sen är jag sugen på något lite lättare men har inte riktigt bestämt mig för vad ännu. Kanske något av Lucy Dillon eller Marian Keyes. Tipsa mig gärna!

Vad ska ni läsa under september månad?

2 reaktioner till “TBR – September 2015

  1. Arytmi verkar intressant. Lucy Dillon är ju aldrig fel, men det finns många lättsamma böcker så det är inte lätt att välja.

    Själv så vet jag säkert att jag skall läsa Lewispjäserna av Peter May, och Ensam på Mars av Andy Weir under september. Funderar därefter på Livets outgrundliga mysterier av Benjamin Allire Sáenz och Ryskt bläck av Tatiana de Rosnay.

  2. Jag har en hel del rec.ex som väntar på att bli lästa och så kommer jag säkert att hinna lyssna på någon deckare också. Hoppas på en bra läsmånad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s