Kort om mig

Hej på er!

Jag som driver denna blogg heter Malin, är 33 år och bor strax utanför Borås med min man och våra två barn – Charlie, 8 år och Moa, 6 år. Jag läser väldigt mycket, framför allt kriminalromaner och feelgood, och därför var det naturligt för mig att starta den här bloggen i januari 2012. Här på nilmasbokhylla.com skriver jag bokrecensioner, om nyheter inom bokvärlden, intervjuar författare och förläggare, lägger upp bokvideor och mycket, mycket mer.

När jag inte läser och/eller bloggar arbetar jag som barnskötare på en förskola och studerar till förskollärare.

Kontakt
Mail: [email protected]
Instagram: @nilmasbokhylla

En reaktion till “Kort om mig

  1. Pingback: Bakbokmat är veckans bokblogg! | Bak bok mat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s