TBR – November 2015

Förra månaden sa jag att Eleanor & Park av Rainbow Rowell samt Sista Riket av Brandon Sanderson SKULLE bli utlästa i oktober. Så blev inte fallet. Jag ska i alla fall försöka ta mig igenom en av dessa under november månad.

Jag är även mitt i Athena av Marta Söderberg och den är också tänkt att bli utläst. Två andra recensionsexemplar väntar på mig också som jag hoppas kunna ta itu med.

Vad läser ni i november?

 

3 reaktioner till “TBR – November 2015

  1. Hoppas du får Eleanor & Park läst. Det är en riktigt bra bok.

    Själv skall jag först läsa ut Född fenomenal av Josephine Bornebusch. Skall läsa ett par noveller. Som deckare denna månad skall jag nog läsa Granne med döden av Alex Marwood. Sedan skall jag även försöka läsa Stormfågel av Conn Iggulden. Hinner jag med lite ur Shiver av Maggie Stiefvater som jag också påbörjat så är det ett plus :) :)

  2. Jag har planen också på att läsa ut det sista riket, har hålt på med den en evighet och vet inte varför den inte blir utläst. Har knappt läst sista veckorna och har inte motivationen men ska kämpa på. Livet kommer liksom emellan ibland (även utan barn,haha) Ska även satsa på six of crows och sen får jag se vad som händer:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s