Dag 9 – En bok du inte trodde skulle vara bra, men som du bara älskade

Ja, jag hade ju dels läst lite blandade recensioner om ”Helena” av Josephine Angelini innan jag började läsa den och dels stod det i den beskrivande texten att den skulle påminna om Twilight så jag trodde absolut inte att jag skulle ge den en femma av fem i slutändan. Jag blev väldigt förvånad över hur bra jag tyckte den var och hur fel det kändes att sätta en Twilight-stämpel på den! Det har jag också märkt på många sedan den senaste jerkan att de trodde att den här serien handlade om vampyrer och så blir det ju om förlagen envisas med att jämföra med Twilight hela tiden, tyvärr.

Vill ni se hela listan över 30 days of books? Den finns här!

En reaktion till “Dag 9 – En bok du inte trodde skulle vara bra, men som du bara älskade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s