I min brevlåda #9

Dags för en ny ”I min brevlåda” eller book haul, vad man nu vill kalla det! Ett gäng nya böcker och några lånade av en kompis. Jag har också lånat lite på biblioteket men kommer visa de i andra inlägg så småningom eftersom det är böcker till mina sommarkurser.

Har du fått något roligt i brevlådan i veckan?

2 reaktioner till “I min brevlåda #9

  1. Jag har faktiskt precis fått hem Belle i brevlådan jag med och jag kan inte lägga ifrån mig den. På bara en dag har jag läst nästa hela boken och den är snart utläst. Ska bli så kul att se vad du tycker om den sedan :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s