Tematrio – Sommarens läsplaner

Dags för en ny tematrio, härligt! Denna veckan undrar Lyran vad vi har för läsplaner i sommar (om vi har några). Jag brukar egentligen aldrig bestämma mig för något som jag måste läsa under en viss period, eller jag gjorde inte det förut i alla fall men nu har det blivit nödvändigt när jag kört igång så många utmaningar på en gång.

1. Eftersom jag är med i Lyrans klassikersommar kommer jag att läsa Oliver Twist av Charles Dickens, Emma av Jane Austen och Jane Eyre av Charlotte Brontë.

2. Dessutom har jag min brittiska utmaning också som ska vara klar innan vi åker till London i augusti. Jag har med andra ord inte så mycket tid på mig men det ska jag nog läsa. Såhär ser det ut för tillfället.

3. Även Nellons läsutmaning om att avsluta serier hoppade jag på och den enda serien som är kvar är Harry Potter och den måste jag faktiskt läsa, helst för tre-fyra år sedan egentligen så det är hög tid att börja.

Vad har ni för läsplaner i sommar?

En reaktion till “Tematrio – Sommarens läsplaner

  1. Jag har också funderat på att läsa något av Dickens eftersom han, precis som Strindberg, har jubileumsår, men vi får se hur det blir. Vill ju inte överdosera 1800-talslitteratur! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s