Nyckeln och Allegiant

Nu när jag kom hem från jobbet möttes jag av två härliga omslag på tredje och sista delen i två av mina favorittrilogier, Nyckeln och Allegiant. Ingen av dem har bytt omslag (vilket är lite förvånansvärt med tanke på trenden som tydligen uppkommit) och det gillas skarpt men jag vet inte om jag är något fan av något av dem. Nyckeln ser i princip ut som de andra två i den trilogin medan Allegiant är alldeles för tråkig och orange för min smak. Gillar att de kör vidare på den där cirkeln ovanför men min favorit av dessa omslag är Insurgents.

Kul att det äntligen har kommit omslag i alla fall och nu längtar jag bara efter böckerna!

nyckeln10616322

En reaktion till “Nyckeln och Allegiant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s