Läget i årets boktolva

Årets boktolva är en av de utmaningar jag deltagit i och jag tänkte berätta lite hur det går. Jag har än så länge läst fyra författare av tolv så det går minst sagt trögt men jag hoppas det lossnar nu under hösten.

Jenny Jägerfeld (januari)
Katarina Wennstam (februari)
Hanne-Vibeke Holst
Erin Morgenstern
Lisa Jewell
John Green (juni)
Jojo Moyes (april)
Rainbow Rowell
James Dashner (september)
Alexandra Potter
AnnaMaria Jansson
Rachel Hawkins

Hur går det för er med utmaningen?

4 reaktioner till “Läget i årets boktolva

  1. Resultatet för min boktolva ser nog ungefär likadant ut. Hoppas på några fler författare innan året är slut. Ännu värre är det med hyllvärmare. Tror inte jag läst en enda(om jag inte glömt att skriva upp).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s