TBR – November 2014

Jag tänkte jag skulle visa er vilka böcker jag har tänkt läsa under november månad. Jag har ju provat att göra såhär förut och det gick väl sisådär men man kan ju alltid prova igen, eller hur?

Tre på tre-utmaningen kommer jag att hoppa ur men däremot vill jag gärna ha färdigt årets boktolva så tre böcker kommer därifrån. Sedan är det två recensionsexemplar och en mycket efterlängtad bok på listan. Jag håller dessutom på med The Name of the Star av Maureen Johnson, som hör till skräcktemat, samt Svindlande höjder av Emily Brontë.

IMG_0365

6 reaktioner till “TBR – November 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s