TBR – Augusti 2015

Så, vad ska nu läsas under augusti månad?

Till att börja med ska jag läsa ut den e-bok jag har hållit på med i åratal på min Kindle. I början på december började jag med Of Neptune av Anna Banks och nu får det vara nog! Den är prio ett denna månad.

Jag tänkte även lyssna på uppföljaren till [geim] av Anders de la Motte, nämligen [buzz]. Denna har jag läst tidigare men det var längesen nu så vi kör en omgång till innan jag går på sista boken i den här trilogin.

Om det hinns med något mer så är jag sugen på mer deckare! Kanske något av Katarina Wennstam, Ninni Schulman eller Viveca Sten. Vi får se!

Vad läser ni denna månad?

En reaktion till “TBR – Augusti 2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s