Årets Goodreads-mål 2016

Nytt år betyder ju såklart nya mål och jag velade in i det sista hur mycket jag skulle pressa mig men jag har till slut satt ett mål på 50 lästa böcker under 2016. Det är betydligt fler än 2015 men betydligt färre än 2013, om man säger så. Jag hoppas att det ska gå bra och ni kommer säkerligen att få lite uppdateringar om detta under året.

Har ni också satt något läsmål för 2016?

Här nedan ser ni mina tidigare mål på Goodreads samt hur det gick då. 

challenge

7 reaktioner till “Årets Goodreads-mål 2016

  1. 50 har jag som mål, men tänker inte ”stressläsa” för att nå upp, eller välja mycket tunna böcker, utan läsa precis det jag känner för. Tycker bloggarna svämmar över av olika utmaningar, men jag upplever mest stress då.

  2. Jag klarade 80 st 2015 med viss press så jag sänkte målet till 65 i år. Slipper man kanske mot förmodan stressa. God fortsättning
    Kram Cissi

  3. Jag har satt 100 böcker som mål. Har klarat det de senaste tre åren, så hoppas på det i år också :)

  4. 50 böcker på ett år är ju ungefär en bok i veckan. Förra året (2015) vågade jag inte sätta ett sådant högt mål, men jag tror att jag ska försöka med 50 jag med för 2016. :)

  5. Jag satte samma lilla mål som jag hade förra året och tyvärr inte lyckades med, 15 böcker. Skolan tar extremt mycket tid och jag har helt enkelt inte prioriterat att läsa när jag haft lite tid över, utan det har blivit att jag umgåtts med min sambo istället :)

  6. I år är det första gången jag satt upp mål på Goodreads. Satte 50 böcker som mål. Vågar inte ta i för mycket för man vet aldrig vad som kan hända under året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s