Veckans bokbloggsfråga v.11

Det har blivit dags att svara på veckans bokbloggsfråga som Barnboksbloggen ställer. Här kommer den:

Den här veckan är jag intresserad av dig som person bakom bokbloggen. Vad jobbar du med eller pluggar till? Är böcker, läsande och skrivande en del av din jobbvardag också, eller är det bara ett fritidsintresse? Trivs du med ditt jobb eller drömmer du om att jobba med något helt annat, i så fall vad? 

För tillfället är jag hemma med vår son Charlie som föddes i december 2014. Jag kommer att gå tillbaka till jobbet i juni och jobbet innebär alltså undersköterska i hemtjänsten här i Borås. Där har jag jobbat sedan hösten 2012 men har nu varit borta i drygt 1,5 år. Vid sidan av läser jag lite kurser, för tillfället inom statsvetenskap.

Varken jobb eller plugg har alltså något med böcker att göra utan det är bara ett fritidsintresse.

Jag trivs bra med mitt yrke men skulle vilja prova någon ny arbetsplats. Vi får väl se hur det blir med den saken!

5 reaktioner till “Veckans bokbloggsfråga v.11

  1. Jag tycker det är skönt att ha en tydlig gräns mellan jobb och fritid :) För mig är läsningen också ett fritidsintresse :)

  2. Det måste vara skönt att på sitt sätt inte behöva koppla bokintresset till jobb eller plugg. Att bara ha det som ett fritidsintresse. Jag längtar till arbetslivet så att jag får lite mer ”fritid” att läsa det jag vill istället för att avsluta kvällarna med kurslitteratur.

  3. Inom vården och hemtjänsten verkar det finnas arbeten idag. Har många i bekantskapskretsen som arbetar med sådant och hör ju att det både är givande men även tufft emellanåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s