Mina hemligheter

Titel: Mina hemligheter
Författare: Sophie Kinsella
Utgivningsår: 2006
Förlag: Damm Förlag

Handling:
Marknadsassistenten Emma Corrigan drömmer om roligare arbetsuppgifter och högre lön men precis som alla andra har hon också sina hemligheter, t.ex hur hon blev av med oskulden och hur hon förfalskat sitt mattebetyg. När planet hon sitter på börjar kränga och Emma tror att de ska störta avslöjar hon alla sina innersta hemligheter för mannen bredvid, en total främling.

Omdöme:
Det här är en rolig bok, det kan man inte säga annat om. Visst är den kanske lite ytlig och lite förutsägbar men vilken bok är egentligen inte det som har tema kärlek? Kinsella skriver på ett lättläst och roligt sätt och jag gillar helt enkelt boken! Om man vill få en rolig och avkopplade stund i soffan passar den här perfekt.

Mitt betyg: 4/5

En reaktion till “Mina hemligheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s