Boktolva 2012

Bokföring enligt Monika kör en liten utmaning som kallas ”Boktolva 2012” i år och eftersom jag, precis som med den andra utmaningen, inte hade denna bloggen i början av månaden får jag helt enkelt börja senare och det enda som egentligen händer är att jag får mindre tid att läsa på men det ska nog gå bra. Till viss del kopplar jag ihop denna med den nordiska utmaningen men här är i alla fall de tolv författare jag tänkt mig samt vilka böcker jag ska läsa;

Renate Nedregård – Mirakel
Denise Rudberg – Ett litet snedsprång
Lesley Pearse – Belle
Sheila O’Flanagan – Syskonkärlek
Hanne-Vibeke Holst – Kronprinsessan
Michael Connelly – Gatans lag
Sofie Sarenbrant – Vila i frid
John Verdon – Tänk på ett t4l
Suzanne Collins – Hungerspelen
Muriel Barbary – Igelkottens elegans
Beate Grimsrud – En dåre fri
Kathryn Stockett – Niceville

Och de som är överstrukna är alltså de jag har hunnit läsa!

3 reaktioner till “Boktolva 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s