Bokbloggsjerka 13-16 april

Dags för bokbloggsjerka igen! Denna gången ska vi pusha för en nordamerikansk författare vi gillar och den första jag kom att tänka på var givetvis Dan Brown men då jag har skrivit ganska mycket om honom valde jag en annan, nämligen John Grisham. Någon gång för många år sedan började min syster köpa hans böcker och det var inget jag reflekterade över då men när jag sedan läste först ”Utpressningen” och sedan ”Bekännelsen” insåg jag att jag också gillade Grisham. Jag har ytterligare en på kö men det kommer senare! Grisham har i alla fall skrivit många, många böcker så jag har att göra om jag vill läsa resten.

Amerikanska författare jag är nyfiken på är annars Elizabeth George, Michael Connelly, Lauren Oliver och Ally Condie, som alla finns i ”att läsa-högen”. Kanadensiska författare vet jag inte så mycket om men någon kanske kan ge mig ett tips?

9 reaktioner till “Bokbloggsjerka 13-16 april

  1. Jag gillar Grisham också, fast jag blev så besviken på översättningen så jag läser dem på engelska numera. The ligiators ligger i att läsa högen. Bland mina kandensiska författare finns Margret Atwood.

  2. Grisham är riktigt bra, oftast. Vilken tur du har, att upptäcka en författare som skrivit så många böcker. Inte bara många förresten, utan bra också. En boknörds dröm :)

  3. Har bara läst ”Julfritt” och den verkar sticka ut i hans produktion. På wikipedia kallas hans genre för ”juridiska thrillers” och om det stämmer så är ”Julfritt” definitivt något annat :)

  4. Jag läste jättemycket John Grisham förut men har inte läst något av honom på länge. Kanske dags att återknyta bekantskapen:)

  5. Grisham har jag aldrig läst men hört så mycket om. Kanske jag skulle provläsa någon av hans böcker? Elizabeth George läste jag mycket för ett antal år sedan – hon är bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s