Bookshelf Tour – Del 1

Första delen av min bookshelf tour, ENJOY!

Jag fick en fråga för ett tag sedan om varför jag använder Videofyme till videoinläggen istället för YouTube och det enkla svaret är att det tar en sådan fruktansvärd tid att ladda upp på YouTube i jämförelse med Videofyme. Ni som använder YouTube, vad har ni för knep? Eller sitter ni i timmar och väntar på uppladdningen? Jag testade att ladda upp denna på YouTube som ni ser och det tog X antal timmar kan jag meddela. Tröttsamt!

En reaktion till “Bookshelf Tour – Del 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s