Huvudjägarna

Titel: Huvudjägarna
Författare: Jo Nesbø
Utgivningsår: 2011
Förlag: Piratförlaget

Handling:
Boken handlar om Roger Brown som är headhunter och är ute efter Clas Greve som är perfekt för ett toppjobb. Greve har också en målning som är värd många miljoner och den vill Brown åt. Om han får tag på den är alla hans ekonomiska problem lösta. Samtidigt vill hans fru Diana ha barn. Hur mycket är man villig att göra för att få det man vill ha?

Omdöme:
Den här boken tyckte jag inte alls om! Jag tycker den var för ”hattig”, för ointressant och långdragen och jag kunde inte ens läsa ut hela boken. Jag har ändå hört mycket bra om Jo Nesbø och jag hoppas verkligen inte att detta är en av böckerna han blivit mest känd för. Om jag vågar kanske jag ger mig på någon annan bok av honom men inte nu.

Mitt betyg: 1/5

Boken är en del av den nordiska utmaningen, läs mer här!

3 reaktioner till “Huvudjägarna

  1. Toppen att du skriver som du känner, en del böcker känns inte alls bra. Har inte läst honom och det lockar mindre nu :)

  2. Den här boken är verkligen inte en typisk Nesbö! Jag gillade den inte alls, den var för hårdkokt, men jag gillar hans Harry Hole böcker. I alla fall de flesta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s