På min önskelista

Om lite mer än två veckor fyller jag år och det var ju inte särskilt chockerande att jag önskade mig böcker, eller hur? Däremot handlar det om den sortens böcker som jag inte gärna köper själv. Varför vet jag egentligen inte men det gäller att passa på att önska sig dem medan man kan. Dessa tre har jag önskat mig av tre olika personer;

”Stolthet och fördom” av Jane Austen kändes som en bra bok att önska sig av mormor men däremot var det svårt att förklara hur den såg ut. Jag vill ju nämligen ha just den ni ser på bilden så den går ihop med ”Emma” som redan står i bokhyllan.

”Wuthering Heights” av Emily Brontë är en av Penguins Classics och jag tycker den är superfin. Om jag får den får den nog sin egen lilla hedersplats.

”Förlåtelsen” av Hanne-Vibeke Holst är en bok som jag blivit intresserad av först på sistone. Jag har haft den i min hand i flera butiker men där har priset fått styra, tyvärr.

4 reaktioner till “På min önskelista

  1. Både Austen och Brontë är riktigt läsvärda. Även om jag (skam till sägandes) är ännu mer förtjust i BBC-versionen av Stolthet och fördom. Åh, så kär jag var i Mr Darcy när det begav sig! :)

  2. Jag är också sugen på många av titlarna i Penguins Harback Classics-serie. De är så himla snygga. :) Wuthering Heights har jag varit nära att beställa.. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s