Förberedelser inför bokmässan

Precis som förra året kommer jag att arbeta för Adlibris under årets bokmässa. Däremot hinner man med en del under rasterna och jag vill ju självklart ta ett par varv jag också så därför har jag förberett mig lite genom att beställa hem ett gäng visitkort att ha till hands när jag träffar förlag och så vidare. Jag beställde dem från MOO (tipsades av Bokhora) och om ni klickar här får ni 10% rabatt på er beställning hos dem om ni är nya kunder, ett hett tips inför bokmässan alltså! Tänk dock på att beställa snart om ni vill ha så att ni säkert hinner få dem.

Några exempel från MOOs hemsida;

3 reaktioner till “Förberedelser inför bokmässan

  1. SV: Vad roligt att jobba där! Tänkte fråga vilken monter du skulle stå i men fick ju svar på det nu i ditt inlägg ;D

  2. Håller med Bella – vad kul att jobba där! Jag kommer till mässan som besökare torsdag-fredag och kommer garanterat att hamna hos er på Adlibris. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s