Kommande böcker: Oktober

*Drakarnas dans av George R. R. Martin är den femte och sista delen i serien Sagan om is och eld. Ges ut av bokförlaget Forum den 10 oktober.

*En lögn att lita på av Elizabeth George är ytterligare en bok om Thomas Lynley som skickas på ett hemligt uppdrag till Lake District. Ges ut av Norstedts den 22 oktober.

*Hemligheten på Mercy Close av Marian Keyes är en ny bok om familjen Walsh, nämligen Helen som insett att hennes liv inte blivit riktigt vad hon hoppats på. Ges ut av Norstedts den 8 oktober.

*Trolldomens skrifter – Rubinernas bok av John Stephens är den andra delen i en trilogi och ges ut av bokförlaget Semic den 15 oktober.

*Liesl & Po av Lauren Oliver är en spännande saga med en touch av både värme och humor. Boken ges ut av Bonnier Carlsen den 1 oktober.

*Chanslös av Gail Carriger är den andra boken i en serie om själlösa Alexia Tarabotti. Bokens ges ut av Styxx Fantasy den 12 oktober.

*Mörka platser av Gillian Flynn är en bok som jag har väntat på länge och suktat efter. Jag är väldigt nyfiken på författaren överhuvudtaget så det ska bli intressant att läsa. Boken ges ut av Modernista den 15 oktober.

*Processen av John Grisham ges ut av Albert Bonniers Förlag den 9 oktober. En deckare som utspelar sig i Chicago.

*Så gör jag: Konsten att skriva av Bodil Malmsten – en bok som passar alla som gillar att skriva och vill bli lästa men också för de som bryr sig om hur det går till. Ges ut av Modernista den 15 oktober.

En reaktion till “Kommande böcker: Oktober

  1. Hur i hela friden kunde jag missa Mörka platser? Den ligger ju till och med på min önskelista :) Tack för påminnelsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s