Efterlängtade böcker

Såg igår att två av serierna jag håller på och läser har fått omslag till sina uppföljare och även titel i det ena fallet. Det handlar förstås om Ignite Me av Tahereh Mafi som är den tredje och sista delen i trilogin om Juliette vars beröring är dödlig men också Cress som är den tredje boken av Marissa Meyer som handlar om Cinder. Den sistnämnda är en re-telling av Rapunzel – en av mina favoritsagor.

1318867613206828

Vad tycker ni om omslagen? Är det serier ni också håller på med?

Enligt Goodreads släpps båda böcker den 4 februari nästa år och jag kommer definitivt att köpa och läsa dem.

8 reaktioner till “Efterlängtade böcker

  1. Jag har läst första boken om Juliette på svenska. Cinder har jag inte börjat läsa på än, men är väldigt nyfiken på serien.

    Omslaget till Ignite Me är så snyggt!

  2. Grymt snygga omslag! LÄser dock ingen av dessa. det kommer nog måste läsa klart lite serier jag håller på med först :)

  3. Jag tycker Cress är finast av de två :) Dock har jag inte påbörjat någon av serierna, har de två första + mellanboken i Shatter Me-serien på svenska. Ser fram emot att läsa dem!

  4. Ja, det är klart det är Rapunzel. Det borde jag ha förstått om jag bara tittat på omslaget :) Jag har inte läst någon i den serien än, men jag kan nästan garantera att det kommer att ske.

  5. Cress är ju så vacker så jag vet inte vad!!:) Och ignite me är ju sjut snygg, måste köpa hem alla på engelska sen! Och tack för ditt meddelande, vart sjukt nyfiken nu!!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s