The Summer I Became A Nerd

En av böckerna på sommarlistan var den här, The Summer I Became A Nerd. Innan jag började läsa denna hade jag hört lite mixade saker om den men jag hade egentligen ingen aning om vad den handlade om, och tur var kanske det.. Om jag hade läst beskrivningen hade jag nog inte plockat upp den från första början faktiskt!

16100944

Titel: The Summer I Became A Nerd
Författare: Leah Rae Miller
Utgivningsår: 2013
Förlag: Entangled Teen
Finns hos: Adlibris | BokusThe Book Depository | Amazon UK | Amazon US (Kindle)

Utläst: 2 augusti 2013

Handling:
Cheerleadern Maddie tillhör den populära skaran i skolan och dejtar självklart en kille från fotbollslaget men under ytan är hon egentligen en nörd. Hon älskar serier och vill gärna gå på comic conventions men hon vill inte bli av med sin status i skolan. Vad händer då när killen i seriebutiken känner igen henne? Kommer han att avslöja det för hela skolan?

Omdöme:
Precis nu när jag skulle skriva vad boken handlade om blev jag helt ställd. Jag kom inte ihåg vad huvudpersonerna hette och jag kom ihåg ungefär hälften av handlingen, trots att det var en vecka sedan jag läste ut den. Inte så bra kanske?

Hur som helst så var det här inte riktigt en bok för mig. Precis som jag skrev ovan hade jag nog aldrig gett mig på den om jag faktiskt läst handlingen först men nu blev det så ändå. Den känns somrig och passade bra att läsa i den här perioden men jag fastnade aldrig riktigt för historien eller karaktärerna. Jag funderade också mycket på varför Maddie var en så otroligt ytlig karaktär?

Jag förstår de blandade betygen på den här men det var ändå en helt okej bok så en trea av mig!

Mitt betyg: 3/5

3 reaktioner till “The Summer I Became A Nerd

  1. Jag har vart sugen att läsa den, men nu har jag mest sett negativa/okej kommentarer om den så är jag inte lika sugen längre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s