Bokbloggsjerka 9-12 maj

jerka11Det är dags för bokbloggsjerka igen och denna veckan lyder frågan;

Hur ställer du dig till ljudböcker och vilken är den bästa ljudboken som du har ”läst”?

Jag har inga problem med ljudböcker om det är en bra bok jag lyssnar på. Om den är sådär kan jag ha svårt att fokusera och komma ihåg boken i efterhand. Den bästa boken jag har lyssnat på var nog En nästan vanlig man av Buthler & Öhrlund som lästes upp av Stefan Sauk. Jag gillade Sauks röst och den passade bra ihop med historien!

Sen måste jag dock tillägga att jag har lyssnat på max 10 ljudböcker.

11 reaktioner till “Bokbloggsjerka 9-12 maj

  1. Jag har bara teat ljudbok en enda gång, men det funkade inte alls. Jag tappade handlingen och glömde vem som var vem och fick hoppa tillbaka hela tiden, så det gör jag inte om, det tog evigheter att komma igenom boken…

  2. Sämre böcker har jag svårt att minnas oavsett format, om de inte är så dåliga att man blir upprörd för då är de väl ganska minnesvärda ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s