Top Ten Tuesday Freebie

toptentuesday

Det är tisdag och det innebär också Top Ten Tuesday. Denna veckan är temat valfritt och jag har valt att ta temat böcker i min att läsa-hög som jag är mest sugen på för tillfället. Jag listar dem här nedan utan inbördes ordning.

1. Rebel Belle av Rachel Hawkins

2. Fangirl av Rainbow Rowell

3. The Fault in Our Stars av John Green

4. Bröllopsnatten av Sophie Kinsella

5. My Life Next Door av Huntley Fitzpatrick

6. Längta av Sylvia Day

7. Croissants till frukost av Annika Estassy

8. Lola and the Boy Next Door av Stephanie Perkins

9. The Distance Between Us av Kasie West

10. The Moon and More av Sarah Dessen

9 reaktioner till “Top Ten Tuesday Freebie

  1. Jag kan helt ärligt säga att jag inte har någon av dina böcker på min ”snartskaläsalista” men det beror nog mest på vilka förlag man får rec. ex av.
    Men det jag blev riktigt glad över att få läsa på din blogg är att det kommer en Silfverbielke-bok till. Jag tillhör de läsare som fick ära att vinna ett signerat ex. efter att ha recenserat deras bok o jag som spydde ut en hel del galla över galningen var ändå en av vinnarna. För som de sa på förlaget vill de höra sanningen o inte bara en massa gulli-gull o att allt är bra i boken. Hoppas att det nya förlaget e lika positiva till sanningen.

    Kramis i från Pockethexan som

    1. Jo, det gör det såklart. Sen har ju inte alla samma smak heller :)
      Men vad roligt! Klart det uppskattas med konstruktiv kritik också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s