Barnböcker från mässan

Som jag sa igår blev det en hel del barnböcker köpta på mässan i helgen och jag tänkte såklart visa dem. Direkt när vi kom in styrde jag kosan mot Alfabeta och fastnade för två söta Mumin-böcker. Mera Mumin hittade jag senare hos Rabén & Sjögren samt en av böckerna om Max, Max Napp.

20140927_213311

Efter mycket letande hittade vi till slut böckerna om Super-Charlie hos Tukan Förlag. Varför gömma dem på det viset? Hur som helst så tyckte vi att de passade perfekt till vår egen Super-Charlie som snart kommer.

20140927_213202

2 reaktioner till “Barnböcker från mässan

  1. Grattis till tillökningen i familjen! Jag har alla böckerna som du köpt och de har lästs flitigt här hemma. Speciellt Var är lilla My? Den tar dottern som är fem fortfarande fram ibland. Jag är själv inte jätteförtjust i Super-Charlie men barnen älskar dem. Bilderna är väldigt roliga om inte annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s