The Unbecoming of Mara Dyer

13643373 (1)När Mara Dyer vaknar upp på sjukhuset minns hon inte vad som har hänt. Hennes mamma berättar för henne att hennes vänner och pojkvän dött i en olycka i en gammal byggnad och att Mara var med men ingen vet vad som hände. Efter händelsen flyttar familjen och Mara börjar på ny kula i en ny stad. Mardrömmarna förföljer henne dock och hon ser sina döda vänner vart hon än går.

Hon träffar ganska snabbt Noah Shaw som hon fattar tycke för men rykten om honom säger henne att det inte är någon hon ska satsa på. Men det är något med honom som hon inte kan stå emot. Hon börjar dessutom inse att hon ser andra människors död innan de faktiskt händer och Mara börjar undra om hon har blivit galen på riktigt. Vad är det som händer?

Det tog lite tid innan jag kom in riktigt i den här boken men jag tror det hade att göra med min lässvacka. När jag väl kom in flöt det på bra och jag fastnade mer eller mindre. Boken kändes lättläst och trots ganska många sidor så tog det inte alls lång tid att läsa färdigt den.

Jag läste att många jämförde förhållandet mellan Mara och Noah med det mellan Bella och Edward i Twilight men nja, jag håller inte med. Jag gillar kemin de hade och jag gillar Noahs attityd.

Jag gillade verkligen den här boken och ser fram emot att läsa resten i serien så snart som möjligt. Ett tips till er som inte har läst den ännu alltså!

Mitt betyg: 4/5

Författare: Michelle Hodkin
Serie: Mara Dyer #1
Utgivningsår: 2012
Förlag: Simon & Schuster UK
Utläst: 20 september 2014
Finns hos: Adlibris | CDON | Bokus | The Book Depository | Amazon US (Kindle Edition)

4 reaktioner till “The Unbecoming of Mara Dyer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s