Årets bok 2021

Nu har vinnaren presenterats i Årets Bok-omröstningen 2021 och även en andraplats och en tredjeplats är utsedd. Jag har hört mycket om ”Stöld” och gissade nästan att den skulle vara med i topp tre men de andra hade jag inte tippat.

Jag drog ju igång en bokcirkel kring detta och läste alla nominerade böcker utom två. En av dessa två var ”De kapabla” så det var ju lite synd, men jag är ändå nöjd med de jag har läst. Jag hade dock velat se en helt annan topp tre, men vi har ju alla olika smak.

Vad tycker ni om de tre på topplistan? Var det väntat?

Fotograf: Henrik Almegård Mårtensson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s