Katherine-teorin

katherine-teorin-green_john-30364288-3684255986-frntlColin Singelton är en ung man med ett brustet hjärta. Han faller dessutom för en och samma sort, tjejer vid namn Katherine. Colin börjar ägna sig åt en formel för att komma över sin hjärtesorg och samtidigt ger han sig ut på en road trip med vännen Hassan.

Tyvärr måste jag säga direkt att den här boken inte föll mig i smaken. Efter att ha läst Greens The Fault in Our Stars hade jag kanske lite höga förväntningar men jag fastnade inte alls för varken berättelsen eller någon av karaktärerna. Ja, möjligen Hassan då som man åtminstone kunde flina lite åt. Därmed tog det också ett ganska bra tag att läsa ut boken och jag som har hört så gott om Greens andra böcker är nu lite mer skeptiskt inställd.

Om jag ska säga något jag upplevde som positivt så var det stämningen i boken och miljöerna. Jag föreställde mig landskapen och njöt åtminstone av värmen i boken men så mycket mer var det alltså inte.

Mitt betyg: 2/5

Författare: John Green
Utgivningsår: 2015
Förlag: Bonnier Carlsen
Utläst: 3 juli 2015
Finns hos: Adlibris | CDON | Bokus

3 reaktioner till “Katherine-teorin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s