3 reaktioner till “Book Haul (55) – Februari

  1. Jag köper också på mig böcker av Lucy Dillon och Jojo Moyes och har flera olästa böcker i bokhyllan :)

  2. Det blev inga köpta för mig i butik på rean, men jag beställde ett par online som jag är riktigt nöjd med. Tyckte att utbudet inte var så stort i år. Moyes böcker är fantastiska, jag missade att köpa Arvet efter dig, det var den enda boken i butik jag var intresserad av och när jag såg kön till kassan blev det att lämna tillbaka den då jag inte orkade stå i den evighetskön för den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s