Veckans bokbloggsfråga v.18

Veckans-bokbloggsfraga-e1453031446922Då så, dags för veckans bokbloggsfråga igen och denna vecka lyder den:

Hur tänker ni när ni packar böcker inför resor? Hur mycket böcker packar ni ned? Eller har ni lyckats komma undan problemet genom att använda en läsplatta istället?

Det beror såklart på hur länge jag ska vara borta men om vi säger en vecka så kanske 5-6 böcker. Jag läser nämligen väldigt mycket när vi är ute reser! Eftersom jag har en läsplatta brukar jag försöka läsa så mycket som möjligt på den för att slippa släpa med mig tunga böcker men någon fysisk bok kan det bli ändå.

Jag måste passa på att slå ett slag för läsplattan i de här fallen. Så smidigt att ha hela sitt digitala bibliotek med sig och bara välja och vraka beroende på humör.

Hur brukar ni göra och hur många böcker tar ni med er?

7 reaktioner till “Veckans bokbloggsfråga v.18

  1. Jag har också lärt mig uppskatta läsplattan under resor. Den jag köpte var dessutom redan fullpackad med gamla klassiker (på engelska) som patentet gått ut på.

  2. Ja nog är det smidigt med läsplatta! Kan ju få med sig många, många fler böcker och det blir inte ett dugg tungt heller och tar liten plats :)

  3. Skulle jag resa idag så skulle jag nog packa ner den fysiska boken jag håller på med och sen se till att ha en hög e-böcker i plattan. Dock har jag inte alls många där att läsa och tycker många e-böcker är på tok för dyra.

  4. Jag brukar alltid ta med minst en bok mer än vad jag tror mig hinna med. Det får ju bara inte hända att man står där och inte har något att läsa. Har precis börjar med e-böcker, och tycker att det verkar vara väldigt behändigt. Har ingen läsplatta utan läser på mobilen.

  5. På resande fot så är läsplattan verkligen fantastisk. Det känns tryggt att ha med sig hur många böcker som helst och dessutom kunna koppla upp till biblioteket för att låna fler :)

  6. Låter ju faktiskt väldigt smidigt med läsplatta när man är på resa, jag har bara erfarenhet av att ta med min pekplatta på en dags resor och så, men då har det ju funkat :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s