Helgfrågan v.39

Det har varit lite mycket de senaste dagarna så veckans helgfråga kommer senare än vanligt. Bättre sent än aldrig dock!

Mia tycker att bevakningen av bokmässan har minskat de senaste åren, i alla fall av oss bokbloggare. Helgens fråga är: Vad tycker du? Vad tycker du Bokmässan ska göra för att öka intresset för oss bokbloggare?
Jag tycker faktiskt bevakningen är densamma men att det mesta dyker upp på Instagram i stället för på bloggarna. Det är klart ett enklare verktyg när man väl är på plats så det förstår jag men jag hoppas att det dyker upp massuppdateringar om mässan i nästa vecka. Men det gänget med bokbloggare som blev inbjudna för ett par år sedan – finns det fortfarande? Annars undrar jag lite varför det togs bort för det var bra tycker jag. Bokbloggare med lite extra insyn och möjlighet att rapportera direkt.

Bonusfrågan: Om jag bara ska köpa 1 bok från bokmässan vilken skulle det vara?
Nu vet jag inte riktigt om tanken var att jag skulle tipsa Mia, eller om jag skulle svara angående mig själv. Men om jag skulle tipsa Mia om en bok så skulle det nog bli Krokas av Elin Olofsson. Jag har inte hunnit läsa den själv ännu men jag är SÅ nyfiken! Och om jag skulle välja en enda bok att köpa till mig själv så hade det blivit Ensam i Paris av Jojo Moyes, eftersom jag samlar lite på hennes böcker. Den är för övrigt redan köpt ;)

2 reaktioner till “Helgfrågan v.39

  1. Tipsa om böcker är inte lätt. Jo men jag tror också den mesta uppdateringen just nu kommer på instagram men hoppas på massa blogginlägg med folks nya böcker under närmsta veckan :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s