I min bokhylla: J

På bokstaven J hittade jag en enda titel, tur det i alla fall.

Vill ni följa hela utmaningen? Klicka här!

  • Jag är Ozzy av Ozzy Osbourne köpte jag på bokrean i år och den har inte blivit läst ännu. När jag var 13 kom jag först i kontakt med Black Sabbath och Ozzy Osbourne och lyssnar sedan dess på hans musik. Min ena katt är också döpt efter honom så den här boken ska bli väldigt spännande att läsa!

En reaktion till “I min bokhylla: J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s