Böcker från Excess

Jag fick hem tre böcker igår från Excess, stort tack för det! Jag har varit nyfiken på dem ett tag och de var verkligen mindre än jag trodde men otroligt söta. Jag ska visa mer noggrant i veckans ”I min brevlåda” som kommer ut i helgen!

I övrigt hoppas jag på att få hem en beställning från Adlibris denna veckan med lite smått och gott, bland annat två engelska böcker som jag ska ge mig på men som sagt, mer om det i ”I min brevlåda” så kika in då.

2 reaktioner till “Böcker från Excess

  1. Men… Min kommentar försvann. :-(

    Visst är de söta?! Jag blev lite kär i min Excess-bok, tror jag allt. Jag ska para min till vår Spanien-resa – perfekt reseformat ju! Tar ingen plats alls i väskan.

    Om det blir två kommentarer från mig nu kan du väl radera den ena? :-)

  2. Åh har du provat att läsa i dem än? :) Har känt mig väldigt skeptisk till att läsa en bok typ uppochner ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s