Tyko Flores Äventyr

Trilogin ”Tyko Flores Äventyr” fick jag nys om på Bokmässan förra året då jag arbetade för Adlibris i Bonnier Carlsens monter och Martin Widmark var där. Det slutade med att jag köpte den första boken i serien till min systerson men han har ännu ej läst den och det har inte jag heller så är det någon som vet hur de är?

Jag tycker de ser lite småmysiga ut men samtidigt är de ju för ca 9-12 år så frågan är om jag ens skulle få ut något av att läsa igenom dem. Hm, svårt val!

En reaktion till “Tyko Flores Äventyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s