Från biblioteket #2

Denna veckan var det ett helt gäng böcker som väntade på mig på reservationshyllan på biblioteket så nu har jag minsann att göra.

Babbeldrottningen av Meg Cabot kan jag ju inte låta bli att läsa nu när jag har hört så mycket om henne. Denna ska visst påminna lite om Shopaholic-serien av Sophie Kinsella så vi får se vad jag tycker.

Andra sommaren av Ann Brashares är andra delen i Systrar i jeans-serien. Jag läste ju väldigt nyligen den första så tänkte fortsätta serien ut.

Askungar av Kristina Ohlsson känns som ett måste efter att ha läst hennes senaste ”Paradisoffer”. Jag läser dem alltså i fel ordning men hoppas att det inte gör något!

Mycket mer än så av Sarah Dessen kändes också som ett måste eftersom var och varannan människa äger en Dessen-bok, utom jag. Ska bli väldigt spännande!

Döden i dina ögon av Rachel Ward lånade jag av ingen speciell anledning alls men det ska bli kul att läsa den i vilket fall.

Allt jag säger är sant av Lisa Bjärbo är även den omtalad på bokbloggar och jag måste bara läsa och tycka till, jag med.

Flickan under jorden av Elly Griffiths blev jag sugen på efter att ha läst något om Griffiths och det känns som en bok som jag verkligen kommer gilla. Vi får se!

5 reaktioner till “Från biblioteket #2

  1. Haha en hel del att ta dig igenom ser jag! ;)

    Sv: Var den bra då? Jag hade ju bara sett trailern men tycker de har fått till Katniss väldigt bra enligt beskrivningarna i boken i alla fall, annars verkar den bra ändå. Många citat också som är med, det gillar jag :)

  2. Vad mycket bra du har lånat! Jag har heller inte läst något av Sarah Dessen, men det kanske är nödvändigt snart. Får se vad du tycker!

  3. Jag har läst alla tre i Babbeldrottningen-serien och jag gillade dem. Lättsamma och roliga. Bjärbos bok hämtade jag också hem från bibblan idag :-)

  4. Här var det överlapp:-) Jag har läst Askungar helt nyligen. Dottern håller på att läsa Döden i dina ögon som vi lånade sist på biblioteket, och Mycket mer än så läste hon för inte så länge sen!

  5. Åh, systrar i jeans-serien har jag läst och gillat väldigt mycket! Men filmen håller inte måttet…

    Och Dessen är ju ett big must! Och Bjärbo också, så klart. En bra hög från bibblan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s