En bok som har med något jag ser fram emot att göra

Här fick jag klura lite innan jag kom att tänka på Bruce Springsteen! Vi ska nämligen se honom på Ullevi i slutet av juli och det är inte alls långt kvar. Min mamma och syster följer med också och det kan nog bli roligt. Jag har aldrig sett någon live på Ullevi men kan tänka mig känslan! Japp, det får bli mitt val på denna punkt.

En reaktion på ”En bok som har med något jag ser fram emot att göra

  1. Då får du ha det så trevligt på konserten, jag har en arbetskompis som fullkomligt älskar Bruce Springsteen och hon ska också dit :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s