Bokvänspaket #1

I måndags fick jag mitt första bokvänspaket av Veronica och hade först tänkt göra en video av det hela men därefter blev jag sjuk så jag kör på ett vanligt hederligt inlägg istället. Innan jag fick boken gjorde jag ett litet misstag så boken var ingen direkt överraskning för min del, tyvärr, men jag ska vara mer noggrann med det nästa gång. Det var nämligen så att Adlibris skickade en leveransavisering till mig och eftersom jag beställer därifrån med ganska jämna mellanrum öppnade jag detta men då var det ju självklart just Veronicas bok som skickats ut från deras lager. Jaja, det är sånt som händer!

Boken var i alla fall ”Undead and Unwed” av MaryJanice Davidson, en chick lit med vampyrer. Den låter helt klart intressant så det ska bli roligt att läsa! Om ni vill veta vad jag skickade till henne kan ni klicka er in här.

20130110_125336

5 reaktioner till “Bokvänspaket #1

  1. Åh, har läst ett par böcker i samma stil, gillar du den där tycker jag att du ska kolla upp Dakota Cassidy och Kimberly Frost sedan :-)

      1. De handlar inte om vampyrer (utom en av Cassidys böcker), däremot andra övernaturligheter, men det ser ut att vara samma stil.

  2. Överraskning eller inte, det är alltid trevligt att få böcker ;)
    SV: Jo, jag hade också egentligen velat ha det svarta omslaget på The Pledge, men tyvärr satte snålheten in… ”/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s