En liten del av Santorini

Några av er ville se ett par bilder från semestern och självklart visar jag er gärna! Vi var som sagt en vecka på Santorini, Grekland, och bodde på ett hotell precis vid stranden i Perivolos. De första dagarna tog vi det mest bara lugnt, låg vid poolen och på stranden, spanade in den närmaste omgivningen och så.

De tre sista dagarna hade vi beställt hyrbil och åkte då till Kamari, Santorinis huvudstad Fira, Akrotiri och Oia som ligger längst upp på ön. Det är en otroligt liten ö så vi hann med att se en del men ja, här kommer ett urval av våra bilder i alla fall.

014
Hotellets del av stranden / Perivolos Beach030
056
En liten del av staden Fira

 

Härlig utsikt!
Härlig utsikt!

En av alla fina solnedgångar
En av alla fina solnedgångar

I Oia
I Oia
Mm, souvlaki!
Mm, souvlaki!