Bokbloggsjerka 20-23 september

jerka11Då var det dags för veckans bokbloggsjerka som handlar om huruvida man föredrar fristående böcker eller serier.

Jag tror inte jag föredrar någon av dem utan är nöjd med en balans mellan dem. Jag läser säkert mest serier och jag gillar det på grund av att man får mer av det goda men det finns en hel del fördelar med fristående böcker också. Jag har tänkt på det några gånger också att det känns som om man betygsätter hela serien när man läser en serie, inte enskilt som man (uppenbarligen) gör med fristående.

Jag föredrar med andra ord både och ;)

2 reaktioner till “Bokbloggsjerka 20-23 september

  1. Helt klart man ska gilla både och :) Jag behöver varvandet mellan fristående och serier men bäst gillar jag riktigt bra böcker ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s