Fixa julen

Julen är verkligen min favorithögtid! Jag brukar vara den som börjar prata om julen först, den som köper julklappar tidigt och börjar planera. Den här boken verkade alltså perfekt för mig och här kommer min recension av den.

fixa-julen-proffsens-basta-tips-for-en-lyckad-jul

Titel: Fixa julen: Proffsens bästa tips för en lyckad jul
Författare: Liselotte Forslin, Birigitta Rasmusson, Jan Gradvall, Tove Nilsson, K-C Wallberg, Catharina Lindeberg-Bernhardsson, Bengt-Göran Kronstam
Utgivningsår: 2013
Förlag: ICA Bokförlag
Finns hos: Adlibris | Bokia | Bokus | CDON

Tack till ICA Bokförlag för recensionsexemplaret!

I den här boken samsas flera av proffsen när det kommer till mat, bak och dekoration och temat är förstås jul. Var och en av dem har fått sitt lilla kapitel där de fokuserar på vad de är bra på och vill tipsa läsaren om. Det kan handla om allt från adventsförberedelserna till nyårsmiddagen och tips på dukningar.

Första gången jag såg den här boken var på en julblogg och jag blev då väldigt nyfiken eftersom hon pratade varmt om den plus att den har en design som verkligen tilltalar mig. Jag hade kanske lite väl höga förväntningar efter det för när jag fick den i min hand blev jag inte alls lika imponerad. Designen är fortfarande snygg och jag gillar verkligen att de lagt till tips på jullåtar under varje recept men det kändes inte som om det fanns någon riktig ordning på boken. Visst, det blir som nya kapitel för varje person men jag hade trott att de var lite mer inriktade på EN sak och inte att alla skrev lite hur de ville. Man kunde alltså gå från att läsa om julmat till dukningar och tillbaka till julmat.

Jag vet inte riktigt heller om det var några recept som jag fastnade för direkt men jag ska prova ett par stycken inför jul bara för att. Det är dock en bok som är fin att ha framme och jag är glad att jag har den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s