Omslagsonsdag #30 insekter

Det är onsdag och dags för omslagsonsdag hos Bokpotaten. Denna veckan har hon valt temat insekter och det visade sig väldigt svårt. I min hylla hittade jag nämligen bara en bok med någon form av insekt på. Däremot hittade jag ungefär femtioelva fåglar men ja, här är min ensamma bok denna vecka.

12133821

*Switched av Amanda Hocking, som är den första boken i en trilogi. Den står fortfarande oläst i min bokhylla.

7 reaktioner till “Omslagsonsdag #30 insekter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s