Waiting on Wednesday: Visning pågår

New WoW

”Waiting On” Wednesday is a weekly event, hosted here, that spotlights upcoming releases that we’re eagerly anticipating.

Den 31 mars är det tänkt att Sofie Sarenbrants nya bok ska komma ut i affärerna och jag väntar tålmodigt! Jag tycker att hennes böcker är ganska lättsamma men samtidigt spännande och jag vill läsa mer om polisen Emma Sköld. Den nya boken har fått titeln Visning pågår och är den tredje fristående boken i serien.

visning-pagarMorgonen efter en husvisning i Bromma hittas pappan död av sexåriga dottern Astrid. Inget tyder på inbrott och mordvapnet är en av familjens egna köksknivar. Det enda som talar för att någon utomstående kan vara inblandad är att Astrid påstår att en okänd man har klappat henne på kinden under natten. Emma Sköld på Länskriminalpolisens våldssektion utreder fallet. Hon misstänker att mannens hustru kan ligga bakom dådet, men när fler mord sker i samband med husvisningar ställs allt på ända. Vad är det egentligen som pågår i det på ytan idylliska och välmående bostadsområdet? Och vad är kopplingen mellan offren?

5 reaktioner på ”Waiting on Wednesday: Visning pågår

  1. Jag brukar undvika deckare, men det är ju kul att det faktiskt är en kvinna (och inte någon deppig medelålders man) som får vara huvudkaraktären :P

    SV: Det tycker jag att du borde göra snart! Tur att jag inte har spoilat något om GoT i bloggen då ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s