Helgfrågan v.10

Helgen är på ingång och jag tänkte svara på veckans helgfråga hos Mias bokhörna.

Veckans helgfråga lyder: Hur är det omkring dig när du läser? Tyst, musik på eller på en buss, beskriv.

Helst vill jag ha det helt tyst. Då upplever jag att jag läser som bäst och fokuserar bäst. Sedan jag fick barn har det dock fungerat med vissa bakgrundsljud för att jag på något vis har lärt mig att koppla bort dem. Det är svårt att få det helt tyst i ett hus med två barn liksom men jag föredrar fortfarande det. Det finns inte på kartan att jag skulle kunna ha på musik eller TV när jag läser som jag har sett att vissa har men vi är alla olika.

2 reaktioner till “Helgfrågan v.10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s