Böcker med bröllopstema?

Eftersom vi ska gifta oss i juni är jag sugen på att läsa lite böcker med bröllopstema men kan inte riktigt komma på några. Jag tänkte därför fråga er om ni har några tips? Det spelar ingen roll vad det för genre men automatiskt verkar jag tänka på chick lit. Här nedan är i alla fall två lästa ”bröllopsböcker”.

wed

9 reaktioner till “Böcker med bröllopstema?

  1. Nora Roberts har skrivit en hel serie om bröllop, 4 st. Doft av rosor, Den lyckligaste dagen osv. Jag har inte själv läst dem, men de har legat högt på försäljningslistan länge :-)

  2. Jag har också plockat på mig en del i böcker i det här temat. Det jag kan tipsa om är väl egentligen Nora Roberts serie om Bröllopsagenturen i Nöd och Lust. Men en liten varning för sötsliskig läsning.

  3. Du måste läsa Nora Roberts bröllopsserie. Handlar om 5 tjejer som fixar bröllop, det finns 5 böcker och i varje bok är en utav tjejerna det handlar om. Det handlar bara i stort sätt om bröllop och kärlek! Sedan finns också Babbeldrottningen av Meg Cabot. Det är nog de jag kommer på nu! :)

  4. Nora Roberts Bröllopssvit: Som en drömbild, Doft av rosor, Ögonblick att minnas och Den lyckligaste dagen, innehåller mycket bröllopssnack. Det är nästan så det blir lite för mycket ibland…

  5. Den jag ville ha av Sheila O’Flanagan är den första jag kommer på. Har för mig att jag tyckte rätt bra om den :)

  6. Bröllopssviten av Nora Roberts! 4 underbara böcker med olika delar av bröllop som tema. Grattis till ditt kommande bröllop! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s