Bokbloggsjerka 29 april – 2 maj

Det är dags för bokbloggsjerka igen och denna veckan undrar Annika:

jerka11Skulle du kunna tipsa om en bok (eller flera) som utspelar sig i dina hemtrakter?

Med tanke på att jag bor i en pytteliten ort mitt ute i kallaste Lappland så är utbudet tämligen begränsat men jag lovar att återkomma i frågan när jag har löst Köld som jag har berättat lite om tidigare.

Ärligt talat har jag aldrig läst en bok som utspelar sig i mina hemtrakter, vilket är Borås. Den första jag kom att tänka på var New Delhi – Borås av Per J Andersson, men det är inget jag har läst eller ens hört något om så jag vet tyvärr inte om den delvis utspelar sig i Borås.

Från början är jag dock från Halland och det närmsta jag kan komma där är Monika Hääggs böcker om bronsåldern. Där har jag läst de två första böckerna och gillar man lite historiska berättelser så kan det säkert vara något.

En reaktion till “Bokbloggsjerka 29 april – 2 maj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s