Boktopplistan.se

I torsdags fick jag ett mail med en väldigt rolig nyhet. Boktopplistan.se har nämligen startat upp, vilket är en sajt där de populäraste böckerna presenteras i form av topplistor. Du kan välja att sortera på inbundna böcker, pocketböcker, e-böcker eller ljudböcker. Dessutom kan få upp topplistor efter genre.

Just nu kommer statistiken från Bokus, Adlibris, CDON och Plusbok. Ljudböcker kommer även från Nextory och Storytel. Blir man nyfiken på en bok är det så enkelt som att klicka på den så kommer man till inköpsstället. Smidigt va?

Jag tänker att detta är en grym tjänst om man vill få lite inspiration, se vad andra gillar och så vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s