Gamla godingar

Häromdagen var jag nere i källaren igen och tänkte att ”denna gången kan jag lika gärna ta med mig alla böcker upp” och sagt och gjort. Min nya Skattkammare 1, 2 och 3 + Visboken  fick jag för många, många år sedan och jag vet att jag tyckte mycket om dem. Det är kul att de är såpass välbehållna så jag kan låta de stå tills vi får våra egna barn! Georgia Nicolsons dagbok var det någon bokbloggare som skrev något om för ett tag sedan och då  började jag fundera på om jag inte hade min kvar och jo, visst hade jag det. Sen var det även en bok som heter ”Ida själv” som jag har fått av biblioteket samt ”En ettas dagbok” av Viveca Sundvall (numera Lärn).

Kul med gamla böcker tycker jag och jag undrar lite vart resten har tagit vägen. Några är säkert sålda eller slänga men hoppas på att mamma har sparat några också!

3 reaktioner till “Gamla godingar

  1. Åh, En ettas dagbok! Den läste jag när jag var liten. Mimmi med den rosa skrivmaskinen som hade ett monster i skåpet.

  2. Jag har funderat på att ta en tur upp på vinden jag med någon gång och hämta ner lite gamla godingar som du uttrycker det.

  3. Åh, En ettas dagbok! Jag fullkomligt älskade (och gör fortfarande, fast inte lika mycket) alla dom böckerna! Jag har läst en bok om G Nicholson, och tyckte den var skitkass. Ida själv har jag aldrig hört talas om, men det känns som om det skulle kunna vara nåt i min smak. Vad handlar den om?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s